Borriana

Borriana és una localitat situada davant de la costa del mar Mediterrani, en la part més plana de la comarca de la plana Baixa. Conta amb 15 Km de costa plana, lineal i contínua. És coneguda per les seues meravelloses i tranquiles platges d'arena fina i també per la qualitat de les seues aigües.

 

 

Les poblacions del seu voltant la consideren com una referència turística. La platja està aproximadament a 1.5 km del centre de la ciutat. Conta amb un port pesquer amb més de 400 amarres, un meravellós Club Nàutic i l'escola de Vela, ademès de tot açò també té una paratge Natural, El Clot de la Mare de Déu considerat com un espai protegit.

 

És una ciutat que transmet proximitat, tranquil·litat i pau, és idònia per a aquelles persones que busquen relax i descans i que a més, els agrada realitzar activitats de qualsevol tipus.

 

Es considera una ciutat agradable i interessant per a qualsevol tipus de turista, des dels més joves fins als més adults, ja que posseeix activitats de tot tipus i per a qualsevol edat. No obstant això, també és un lloc ideal per a les persones que posseeixen algun tipus d'incapacitat, ja que posseeix unes àmplies i espectaculars platges acomodades i accessibles per a persones amb discapacitat física. Posseeix els certificats ISO 9001 i ISO 14001 de Qualitat i Medi ambient.

Pel que la localitat es converteix en el lloc perfecte per anar de vacances.

advertising

advertising

advertising